Cautare

591 de rezultate pentru "moaca alin cu ceaune" (5.66 secunde)
Situatie in care, stim asta cu certitudine, presedintele va demisiona "in maximum cinci minute".
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
Cu aceasta ocazie, inculpatul i-a cerut lui S.A. ... 254 alin. ... 7 alin 1 din Legea 78/2000, dispunand totodata masura retinerii pentru 24 de ore. Astazi, 08.12.2010, inculpatul urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.
Anchetatorii au stabilit ca politistul Cobzaru nu s-a obosit sa-i ceara lui Stefanescu actele, nu l-a pus sa completeze formularul tipizat in care este descris accidentul si nu l-a testat cu aparatul etilotest.
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
"Eliberarea unui nou permis de conducere cu o noua valabilitate administrativa se realizeaza la expirarea valabilitatii documentului, dupa efectuarea examinarii medicale prevazute la la art.22" scrie in art 9 al legii 203, publicata ieri in Monitorul Oficial. ... (2) Conducatorii prevazuti la alin.
Alin Galatescu vorbeste despre relatia pe care o are cu fosta sotie, fiica lui dar si daca planuieste sa se casatoreasca din nou.
Licitatie cu cintec Prefectura Dolj a organizat, pe 5 noiembrie 2004, selectia de oferte pentru tiparirea buletinelor de vot, la care s-au prezentat mai multe firme, printre care SHOPING MARKET SRL, EUROPAPER SA si SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Afisele lucioase, frumos colorate, cu chipuri zimbitoare au impinzit Satmarul.
Nicolae Marghiol impreuna cu contabilul Primariei nu s-au dat deoparte nici de la falsificarea actelor contabile, ca sa le fie bine, asa incat, in prezent, ei sunt cercetati de catre Serviciul Cercetari Penale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta. ... 402790/16.00.2004, inregistrat cu numarul unic nr.
Prevederile de mai sus nu se aplica in cazul contractelor de privatizare, care se incadreaza in sfera de aplicare a dispozitiilor art. 12 alin. (1)". (D.P.)
66 alin. (1) si (3) din Constitutia Romaniei, republicata, se convoaca Senatul in a doua sesiune ordinara a anului 2008, in ziua de 1 septembrie orele 15.00", se arata in decizia publicata pe site-ul Senatului.
Presedintele BEM, Alin Valentin Visan, a declarat ca decizia a fost luata deoarece candidatul independent nu a depus patru liste originale de semnaturi cu cei 2.000 de sustinatori.
Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni: ... Relatia presedintelui cu Parlamentul nu poate fi inteleasa decat din perspectiva politica.
Ba, mai mult decat atat, pentru rata de esalonare la plata achitata cu intarziere pana la urmatorul termen de plata din graficul de esalonare, se percepe o penalitate care poate fi 10% din:
Candidatura acestuia a fost aprobata ieri, in unanimitate, de Biroul Executiv al organizatiei municipale Satu Mare a PSD, odata cu candidatura lui Ioan Tou pentru functia de prim-vicepresedinte al organizatiei judetene si a altor lideri locali marcanti, Ioan Viman, Mircea Ardelean, Alin Rusu, Gheorghe Lungu, Eugenia Sabau, Mihai Ciorba si Mirel Marinescu pentru functiile de vicepresedinti.
Atacurile furibunde si loviturile pe care si le impart cu generozitate primarul Antonie Solomon si directorul Salubritatii, Flavius Sirop, dau masura intereselor financiare din jurul firmei care se ocupa de salubrizarea orasului.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Alin Ciupala, Departamentul de Istorie a romanilor, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; Dr. Razvan Constantinescu, DrMed., Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T.
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
google-analytics.com